2013. szeptember 24.

ajándék egymásnak

a rendezvényszervezés kemény és baromi fárasztó, ezt már a munkám során is megállapítottam párszor. de ez még hatványozottabban így van, ha az ember magának, a gyerekének szervez party-t. pedig itt most kimaradt az a sokszor igen nehéz tényező, hogy a megrendelő kívánsága, elképzelése.
de hát a saját igényeinkkel és elképzeléseinkkel még maximalistábbak vagyunk. nincs is ezzel semmi gond. szeretem, élvezem, elképzelni, megvalósítani, elfáradni. (elpakolni, rendet rakni, már nem annyira...)
egy dologgal nem számoltam csak, a sok-sok ajándékkal. minden ajándék telitalálat lett. köszönet érte az ajándékozóknak. hálásak vagyunk. 
viszont a karácsonyi ajándékozást eltörlöm idén, de tényleg. annyi új, szép, csodás, hasznos dolgot kaptunk, hogy ezek kitartanak legalább jövő karácsonyig, az tuti. de még lehet tovább is.
viszont támadt egy remek ötletem. mivel sokszor én is komoly gondban vagyok, kinek mit vegyek karácsonyra, és tudom, nem is az ajándék a fontos, hanem az együttlét, az egymásra szánt idő. a hétköznapok, mennek, rohanunk, nincs mindig idő a másikra, leülni, elmélyülten beszélgetni. mivel tavaly is olyan csodás volt a barátokkal karácsony előtt egy asztal körül ülni és beszélgetni, enni, inni, azt javaslom, hogy idén is tegyünk így, sokan, együtt, egy nagy asztal körül, finom ételekkel, remek borokkal, jó zenékkel, hangulatosan, egy általunk megválasztott helyen és időben, az ajándékokra szánt pénzből finanszírozva.
hm?! mit szóltok?!

2 megjegyzés:

  1. Támogatom a kezdeményezést! Szívesen fogadnálak bennetek Veszprémi szerény hajlékomba, de nem várhatom el tőletek, hogy ennyit utazzatok! Megyek ahova akarjátok, csak időbe tűzzük ki a dátumot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben biztos voltam, hogy Rád számíthatok!
      Majd Hozzád is eljutunk ám, ne aggódj!
      Remek ötleteim vannak az esttel kapcsolatban és már elindult a szervezés. Időben megtudsz majd mindet!
      Ölellek

      Törlés