2013. szeptember 25.

nem manga, és nem is pornó

azt vettem észre, amikor olykor-olykor ránézek a blogom látogatottsági statisztikájára, hogy vannak szexuális irányú céllal idetévedt szegény olvasók, aki gondolom csalódottan távoznak is, mert nem azt találták, amit kerestek. itt aztán nem kapnak élvezetet, legalább is nem olllyan élvezetet. ennek oka egyrészről a néha leírt szexszel kapcsolatos szavak, persze ez a kevesebb és a legtöbb idetévedt kattintás pedig az írói álnevemből adódik, ami ugyebár a hentaii. aki kicsit is járatos a manga, anime világában, az máris a homlokához csap, hogy áááá igen, hiszen ez a műfaji megjelölése ezeknek a szexuális töltetű, sokszor pornográf rajzfilmeknek. na tessék!
eredetileg egy i-vel írják, de én pont azért, hogy ne legyen feltétlenül összetéveszthető, dupla i-vel írtam. na persze ez nem változtatott a dolgon egy cseppet sem.
a névválasztás onnan jött, hogy sok-sok évvel ezelőtt egy kedves ismerősöm ragasztotta rám ezt a nevet. volt neki egy japán barátja, akinek sokat mesélt rólam, hogy milyen huncutul tudok nézni és hogy mennyire bír. a huncut pedig japánul hentai, aztán persze más jelentése is van, a perverz... 
de most itt nyilvánosan leszögezem, hogy perverznek egyáltalán nem vagyok mondható, semmi közöm a manga pornóhoz, nem ilyen célzattal és szándékkal ragadt rám ez a név. huncutnak huncut vagyok, az igaz vagy voltam, nem tudom. ismerkedési, flörtölési tudásom asszem mínuszban van, próbálom újratanulni a dolgokat.
mindenesetre a név marad, megszoktam, hozzám nőtt. és ha jól emlékezem még soha senki nem reklamált.
szóval a mangát és pornót kereső idetévedőket ezúton is csókoltatom a fotelemből, és bocsi, de nem tudom nekik megadni azt, amire vágynak... ez csak egy huncut, véletlen egybeesés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése