2013. szeptember 11.

napi szám

a mai számot a szembe szomszéd, nagy valószínűséggel milkós házaspárnak küldöm.
nem vádolnám magam kukkolással, de mivel a nap nagy részét a nappaliétkezővendégdolgozógyerekszobában töltjük, aminek az ablaka az utcára, ennélfogva az utca másik oldalán lévő házakra néz, így elég nehéz nem észrevenni dolgokat. 
a szemben lévő csodaszép ház az évek során sok szép felújítást kapott ajándékul. talán egy éve hirdették meg nem kevés, huszonpár millióért. korábban egy 5-6 fős család élt benne, így nagy valószínűséggel, ami persze kívülről is látszik, a két szint minimum 150-160 négyzetméter körül lehet. nem kevés, igazán élhető terület ez kérem. azt gondoltam, hogy majd egy család költözik ide újra, de nem így lett, hanem egy igen hideg, rideg, szerintem velem egykorú, harmincas házaspár. a ridegséget, hidegséget csak onnan gondolom, hogy nem igazán bratyizósak. persze nem kérem én, hogy szimpatizáljunk, de amennyire én látom őket, valószínűleg ők is látnak minket és mivel ez egy klassz kis utca, jó, értelmes emberekkel, (őket is annak vélem) legalább a köszönésig jussunk el, ha összefutunk a ház előtt. de nem. ők maradnak a faarcnál. én azért továbbra is köszönök, kedvesen, illendően.
amióta ideköltöztek nem telik el úgy hét, hogy valami szakember, naaagy autóval ne állna meg a házuk előtt és rövid időn belül ne történne valami újabb tuning, az egyébként sem lerobbant (sőőt) házon.
ma pölö tetőfedők jöttek, nagy létrával, hosszú mérőszalaggal, nem kis örömet és látványosságot okozva vele a gyerekemnek. szóval asszem lecserélik az egyébként makulátlan tetőt. ilyenkor kicsit szomorkodok, hogy basszer, a mi kis társasházunk meg nem nagyon jut egyről a kettőre... de majd talán lassan nálunk is alakulnak a dolgok, most, hogy állandósulni látszik a lakóközösség.
szóval a napi számot ridegéknek:

Lil Wayne_A Milli


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése