2012. január 17.

édes otthon

na, újra itthon vagyunk. újra a megszokott illatok, a megszokott hőmérséklet, a megszokott emberek, a megszokott minden. nagyon szuper volt az anyuéknál is, de azért mégiscsak itt vagyunk otthon. lassacskán minden a helyére kerül, bár sose voltam egy nagy összepakoló, kipakoló és amióta van egy törpém is... szóval még szoknom és tanulnom kell, mennyi ruha, játék kell neki, ha elhagyjuk a várunkat. bááár, ha jól sejtem, ebből a kettőből sohasem elég... na, azé még idesorolom a pelenkát is.
távollétünket eddig úgy tűnik csak két növény sínylette meg, de talán túlélik... meglátjuk... ja, meg egy komód, ami szintén a túlöntözés áldozata lett, kissé felázott és felhólyagosodott, de szerintem ez csak nekem tűnik fel, ettől még tökéletesen betölti az eredeti funkcióját... szóval Timi egy cseppet se bánkódj emiatt. tanulság, hogy alaposabb használati útmutatót kell adnom legközelebb a növényeimhez.
na, szóval mostantól itt zsizsegünk és igyekszünk mindenkivel újra felvenni a kapcsolatot.

1 megjegyzés:

  1. De jó,h itthol vagytok!!!! ha lement ez az őrület, jan.27. elvileg a premier,Szt.Ivánéji álom, addig halál, talizzunk!!!PUSZA!!

    VálaszTörlés