2011. december 9.

zöldiVi és a sör

avvan, hogy barmira kívánom. mármint a sört. a terhességem előtt is nagyon szerettem, a terhességem alatt még inkább kívántam, mer' hogy nem lehetett annyit inni, mint amennyit igazán szerettem volna, most meg aztán... ma már kettő citromos gössert benyomtam...
nincs lelkiismeret furdalásom (mondja az alkesz anyuka), mert tudom, hogy jótékony hatással van a szervezetemre és nem utolsó sorban még a tejtermelést is serkenti.
na, jó nem kell azt gondolni, hogy egész nap sörözgetek gyerekkel a karomon, neeem... este mikoron már a kölök szépen elszenderült, anya hűtőt kinyit, söröt kivesz, bontót leakaszt, psssz... az a csodás hang... (ennél már csak a dobozos sör hangja szebb)... aztán szépen élvezettel bekortyol... csak az a baj, hogy hamar kiürül az üveg... vagy a doboz... (azüvegesssset preferálom, mer'hogy védem a környezetemet)
majd az lesz még vicces, ha az összegyűlt sörösüvegeket, gyerekkel a karomon visszaviszem az üvegvisszaváltóba széles vigyorral az arcomon...
megjegyzem, jótékony hatása mellett a visszaváltott üvegekből befolyt összeg sem elenyésző, be lehet fektetni újabb üvegekbe... na, meg aztán nem elég korán kezdeni a környezettudatos nevelést sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése