2011. december 19.

gyors jelentés

az elmúlt napok mozgalmasan teltek. a diófa ugyan még áll, de már igen csak kopasztott állapotban.
az évet kellemesen elbúcsúztattuk a kollégáimmal. benne voltam az iccakában egy kemény órára egyhén spicces állapotban egy finom búzasörtől. (ez régen nem így volt.)
aztán sikeresen átutaztattam a kiccsaládomat az országon. fiam iszonyat jól bírta, csak egyszer kellett megállni szopiztatni. és még így is, az egy órás pihenővel 7,5 óra alatt hazaértünk. ez igazán klassz teljesítmény. négylábú ebem előtt is le a kalappal, pedig nem is a kutyabuszában utazott, hanem mellettem az anyósülésen. szóval igazán remek, stramm kiccsaládom van. hagyták anyát kocsit hajtani.
köszönet drága barátnémnak az önfeláldozó támogatásáért és segítségéért, ez a teljesítmény nélküle nem ment volna.
aztán amióta ITThon vagyunk, minden lassabb és könnyebb. még a net sem olyan fürge, mint OTThon, emiatt lehet nem leszek olyan naprakész a bejegyzésekkel. de valamit majd kiagyalok vagy valami okos számííítótekknikus segítségét kérem.
asszem a szülői segítségnek köszönhetően a szervezetem is feladta magát. most már nem kell keménynek lennem, lehetek gyenge és elesett egy kicsit... van aki gondoskodik rólam... szóval tuti emiatt, de faszán kiütöttem magam. két napja epegörcseim vannak. ma már kicsit jobb, talán megmaradok. csak elég erőtlen vagyok így étlen... persze anyámtól sem volt olyan fasza ötlet, hogy frankfurti levest és rántott töltött káposztát csináljon nekem, meg persze nekem sem kellett volna két pofára tömnöm. most tessék itt az eredménye. dijéééta.
szerencsére a kölök ebből nem észlelt semmit, ő nagyon jól érzi magát, lehet észre sem vette a helyváltoztatást.
szóval a székhelyünk áthelyezve északra. csend és nyugalom és béka. ugyan még nem rendezkedtünk be teljesen... olyan a szobánk, mint ha bombatámadáson lennénk túl, de ahogy a szaros pelenkának, úgy minden más cuccunknak meg lesz a maga helye.
és jelentem itt már hó is van. két napja havas a hegyek teteje, szóval itt garantált a fehér karácsony. aki erre vágyik jöjjön ide, meleg szeretettel várom.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Örülök, hogy szerencsésen megérkeztél "régi" otthonodba! Nagyon ügyes vagy, le a kalappal előtted!
    Kívánok nektek nagyon szép, hópihés, nyugalmas, babaillatú ünnepeket!

    Szeretettel: Kati

    VálaszTörlés