2011. december 7.

kívánságlistám a Jézuskához

húúú, baromira közeledik a karácsony. ez miden évben nagy para. minden évben megígérem magamnak, hogy jövőre már szeptemberben el kezdek készülni rá. de talán majd jövőre sikerül. eddig a meló miatt nem volt időm soha frankón átgondolni, kinek, mit, most meg a kölök miatt nincs időm. ezt persze nem bánom, mert ő a legfontosabb. idén asszem Mi leszünk az ajándék mindenkinek. ötleteim pedig még lennének is, csak időm nincs rá, hogy megvalósítsam. na, de jó lesz az majd jövőre is, vagy egy másik alkalomra. persze azért nekem is lehetnek titkos vágyaim és kívánságaim, amik ahogy elnézem, már nem is a magam óhajait tükrözik, hanem a gyermekem boldog mindennapjaiért kerültek a listára.

a kistöki hamarosan elfoglalja a szoba padlózatát, ami bár szép és régies hangulatúúú a nyári nagy beruházásnak köszönhetően, na, de a puha és biztonságos játékra vannak erre szuper megoldások, ilyen a habtapi. az itthon kaphatóak nekem valahogy nem jönnek be, túlságosan rikítóak és csiricsáré, bazárimajmosak. viszont találtam egy nagyon menőset, ami talán az ízlése finom formálására sem utolsó és persze anyának is baromira tetszik. ezt a szuper habtapit még akkor találtam, amikor még útban sem volt a méhemnek gyümölcse.
csudálatosan visszafogott... és többféleképpen variálható... és persze nem olcsó, de azé álmodozhatok róla...

úgy látom, hogy végre lesz időm olvasni is, miután a gyerekem rendszeresen átalussza az éjszakákat. ezért nagyon hálás is vagyok neki. és ezt persze a leginkább úgy tudnám meghálálni, ha olyan könyveket olvasnék, amikből megtudhatom mi is a legjobb és a legmegfelelőbb neki, és mi, miért történik a fejlődése alatt. persze a legtöbbet józanparasztiésszel is kitalálom, de akkor sem árt, ha képben van egy kezdő anya.
erre asszem ez egy nem rossz választás. az öregnek nagy neve van a témában.
erről meg azt olvastam, hogy abban nyújt segítséget a kezdő anyukáknak, hogy hogyan foglalkozzanak saját magukkal és a lelkükkel is.
 állítólag nagyon mókásan ír a tapasztalt anyuka...

és továbbra is szeretném ha a Vanish szponzorálná a családomat...
és továbbra is szeretném, hogy több időm lehessen az ebemre is...

asszem most ennyi, kedves Jézuska.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése