2011. május 5.

tettek és következmények

a tetteinknek mindig van következménye. hol kisebb, hol nagyobb. vagy éppen a jelen esetben egy egyre inkább növekedő kis pocaklakó marslakó.
nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű összehozni... na jó, azért ehhez sok dolognak kellett a legjobb időben a legjobb helyen lenni. na ez most így volt. a következményeket vállalom, örömmel.
azt mondják a megbocsátás is fontos része ezeknek a tetteknek és az őket követő következményeknek. na ezen még dolgozom... igazi skorpióként ez nálam nem megy olyan könnyen. genya vagyok és sokáig kínzom az áldozatomat.
de hála a marslakómnak sokat változom. itt nyilván megint a kis bajszos hormonok, megaminden, anyai ösztönök okozzák eme tüneteket... de nyilván a legjobbat akarom Neki...
bízom benne, hogy az apukája is előbb vagy utóbb átmegy egy hasonló változáson, amikor mindenféle nehézség és makacsság nélkül elengedi a múltat. merthogy minden életszakasznak vége van egyszer, bármennyire is szeretnénk örökre felelőtlen és bármit megtehetek, enyém a világ fiatalnak maradni. az élet halad és változik. ennek ellenére még mindig miénk a világ, csak meg kell osztanunk egy új, kicsiny élettel és fiatalok is addig maradhatunk, amíg csak annak érezzük magunkat, talán csak annyi, hogy az ego kezd egy kicsit a háttérbe vonulni és helyébe lép a MI. ami persze egy normál párkapcsolatban is így van. és azt hiszen ezt lehet a legnehezebben elfogadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése