2011. november 10.

édes élet

nagy elhatározásra jutottam. egy kis időre, vagy lehet hosszabbra száműzöm az étrendemből az édes, cukros finomságokat. ugyanis a mellem hatalmas mérete után, ami megrémít, az a feneköm. egyelőre még nem vészes, de már a vészes felé haladó fázisban van. és amennyire a terhességem alatt nem híztam, most úgy szaladnak fel rám a kilók észrevétlen. nyilván kevesebbet is mozgok, hiszen a négy fal között nem nehéz betunyulni, az a kevés kis séta meg nem sokra elég... szóval kérek mindenkit a közeljövőben NE hozzon nekem csokit, sütit, fagyit, drazsét és még sorolhatnám számos fajtáját kedvenceimnek, akik most ellenségeimmé váltak. viszlát csodás rózsaszín mignonok, töltött, kerek, szögletes és lyukas csokoládék... ha könyörögve kérném, se hozzatok!
... jajj, de nehéz ez...
... egy frissen megsütött fél tepsi finom papagáj süti torkos kis elfogyasztókra vár...

3 megjegyzés:

  1. sok sikert Ivus. én minden hétvégét ezzel kezdem és pár nap múlva már veszem a legújabb felfedezettjeim egyikét: csokis sós perec vagy mogyoróvajas csoki. Sós-édes együtt. A legfaszább íz :)

    VálaszTörlés
  2. Menni fog! En mar szeptember vege ota nyomom a no sweet diet-ot. Eddig csak egy szulinapi tortaszelet teritett el. JAj de a hetvegen ujabb suzlinapi buliba megyunk.
    NO mindegy. Legalabb mar elertem Abel elotti sulyomat. A terv az osztalytalira a 15 evvel elotti "csini" vagy meg annal is csinibb alakom elerese. Az meg -11. O, jaj! Koma

    VálaszTörlés
  3. köszi csajok! asszem néha én is bűnbe fogok esni... bakker jön a karácsony, ami nem éppen fogyókúrás időszak!

    VálaszTörlés