2011. november 16.

férfiségek és f(h)iúságok

címmel sorozatot indítok, melyben megfigyeléseimet próbálom meg lejegyezni, hogy mit is tudtam meg a férfiról, aki még egyelőre kicsi és törékeny, de a szemem előtt fejlődik és növekszik és mutatja meg férf(h)iúi mivoltát, lelkét, tetteit. talán ezáltal magam is közelebb kerülhetek a sokszor megfejthetetlen és érthetetlen férfi lélekhez, ami majd segítségemre lehet a megfelelő királyfi/lovag kiválasztásában, aki majd társam lehet a jövőben... remélem, a jövőben majd ha a fiam is olvassa a blogomat, akkor nem fog megkövezni ezekért a sorokért...

na, szóval így az elején olyan nagy dolgokat még nem sikerült megfigyelnem, de ezek az apróságok is jelentősek és hasznosak lehetnek majd a jövőben.
annyi már most leszögezhetek, hogy az én kicsi férfim, aki immáron hamarosan betölti a két hónapos kort, tagadhatatlanul férfi. ennek nyilvánvalóan ékes bizonyítékai külső jelei. igen, van neki kukija és zacsija. ez utóbbi testéhez képest igen méretes példány. és nem utolsó sorban fontos mutatója a kicsiny test hőmérsékletének. teljesen közelről tapasztalhatom meg a férfiak azon kijelentéseit, hogy illlyenhidegavíz... és valóban hidegben és a meleg fürdővízben egészen másképp fest az a helyes kis zacsi. keresztanyám, mint tapasztalt mogyorószakértő azt is elárulta, hogy ha nagyon lázas lesz a kicsi, azt a zacsiján is látni fogom. szóval a zacsi egy fontos mutató.
ezenkívül az arcvonásai teljesen férfiasak és össze sem téveszthető a lányok kedves, finom arcocskájával. persze most még az övé sem borostás, szőrös vagy pattanásos, de ezen jelek nélkül is módfelett férfias vonásokkal rendelkezik. ezek a vonások még alakulnak és változnak és egyelőre magamból nem sokat fedezek fel benne, viszont annál többet az apjából.
a külső jeleken kívül egy tuti biztos férfiakra jellemző tulajdonságot véltem felfedezni, ez pedig a mérhetetlen éhsége. mint tudjuk a férfiakat a hasuknál fogva... és ez basszus már ilyen pici korban is mennyire látszik. imád enni, és baromi ideges és ingerült, ha nem csatlakozhat azonnal a tejet adó cickókra. ha ez megvan, akkor azon nyomban kisimul és megnyugszik.
persze tudom, hogy még bébi és a cici a legfontosabb számára, de ez azt hiszem később sem fog sokban változni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése