2010. november 3.

szuperivi

na, ugyan már utaltam arra, hogy eszem ágában sincs szupernőnek vagy csodanőnek lenni. nem török ilyen babérokra, de lehet a mai nap megérdemlem eme kitüntető megnevezést. már előző este szépen összeírtam milyen ügyes-bajos teendőim lesznek majd a mai napra, mivel szabadnapom lesz. nem kapkodtam el a teendőket. kényelmes felkelés, nyugodt kávé, ebem eü és magam ébresztő, frissítő sétája. reggeli, mer' az fontos és mer' most ráértem ezzel is foglalkozni. ugyan a napocska ma elő sem bújt, ennek ellenére nem keseredtem el. cangára fel, sapka, sál, kötött kitűző (fontos őszi-téli kellék, nemutolsósorbanpicinynőimivoltomaprókelléke) és irány a város. sikerült rövid időn belül mindent beszerezni, elintézni. elégedettebb lennék, ha találtam volna egy frankó télire való, mindenre alkalmas és mindent elnyelő női táskát, de mint tudjuk, ez nem olyan egyszerű. ez inkább meglátni és megszeretni módra szokott összejönni, és nem elhatározásra, na, de ezt is megpróbáltam.
ebédre kitűnő és rendkívül laktató bolgár saláta készült, magam és a kultúráért felelős barátosném megvendégelésére. szegényem nagyon, de nagyon sokat dolgozik, de így legalább tudtunk egy kicsit csacsogni és legalább egy jót evett és ivott.
ezután egy másik barátosnémhoz igyekeztem kávéra, amiből aztán unicum lett, de úgy is fájt a hasam...
kiveséztük a nők és férfiak működést... hogy rájöttünk-e valamire... hmmm... talán csak annyira, hogy nem nagyon tud az egyik a másik nélkül működni és fordítva... társas lény az ember, ezen nem nagyon lehet változtatni.
most már újra itthon, teszek-veszek, teregetek.
a szuper, apa által fixen felszerelt madáretető feltöltve fincsi madáreleséggel, a kertem felszabadítva a töménytelen diófalevéltől (na, ez persze nem az én szuperságom eredményeképpen, hanem drága jó szüleim keze munkája által_köszönet érte!!!)
már csak az ebem van hátra, aki meg sem érdemli a jóságomat, mert a kis genya leette az asztalról a sütimaradékot és asszem a sört is kiitta a pohárból. ma tuti nem kap vacsorát.
szuperságom végső bizonyítéka az lesz, ha a két zsák zöldséget megpucolom és elteszem a fagyasztóba... és ha ezzel is végeztem, akkor mindent kipipálhatok a mai teendőimből és még jól is éreztem magam.

2 megjegyzés:

  1. leveszöldségek szépen kiporciózva vala és a fagyasztóba eltéve vala... szuperiviiiiii

    VálaszTörlés
  2. Ivi! ez szuper! bolgár salátát csináltál... :)

    VálaszTörlés