2015. november 5.

#teázzunkazavaron

vannak városkánban, zombihelyen, igazán szeretni való kis zúgok, utcák, házak, helyek, parkok, ahol jó lenni, ahol jó menni... az egyik ilyen kedvenc helyem a városban, a Perint parton van, a kis kacskaringós, kitaposott úttal, a három ginkgo biloba fával, ami már most gyönyörű szép, ragyogó, mosolyt csaló sárga színben pompázik. ez az a hely, ahova az elmúlt években sok-sok megoldhatatlannak tűnő gonddal, helyzettel, vagy éppen kicsattanó boldogsággal sétáltam el négylábú kis cimborámmal. szóval ez a három fa már sok mindent látott, érzett csak tőlem is.
arra gondoltam, látva és tapasztalva az elmúlt napokat, hogy a gyerekemet is mekkora boldogsággal tölti el, hogy a színes faleveleket rugdoshat és hempereghet az összehordott levélkupacban, és a négylábú kis barátom is csaholva, nagyokat ugrálva próbálja elkapni a feldobott és lehulló leveleket, hiszen már nemsokára elillan ez a sok szín, hogy jöjjünk össze ott a három ginkgo biloba fa alatt, amikor már az összes sárga levele egy hatalmas nagy összefüggő szőnyegként terül el és teázzunk az avaron. búcsúzzunk együtt  a csodaősztől és várjuk a telet gőzölgő teával.
hm? mit szóltok? ki tart velem?
az időpont random lesz, hiszen még sok levél van a fán, de napokon belül elkészülhet a nagy mosolyt csaló sárga szőnyeg.
aki jönne, jelezze valamilyen módon és készítse elő a termoszát. a pontos napot és órát jelzem majd.
(ne hagyd otthon: sapka, sál, termosz, kutya, gyerek...)


#teázzunkazavaron

6 megjegyzés: