2010. július 28.

éjszakai túra

ami Hol lakik a Bubo Bubo? elnevezéssel lett meghírdetve. útvonal: Lukácsháza (felső) - Doroszlói erdő - Kőszegszerdahely - Velem - Cák - Pogányok - Kőszeg
kb. 20 km táv, nagyon minimális szintemelkedéssel, de annál több esővel és széllel. ezenkívűl nem láttam semmit, mer ugye éjszakai túra volt. de elmondhatom, hogy már ilyenen is voltam és még a  lappanytút vagy népies nevén kecskefejőt is hallottam.
a velemi kocsmában a kávé finom volt (bár a kocsmáros néni nem nagyon értett a kávéfőzőhöz, de a jó öreg kotyogóban azért még lehet bízni ) és nagyon frissítőleg hatott, 'mer nagyon közel álltam ahhoz, hogy inkább hazamegyek a jó meleg ágyikómba.


szinte villámgyorsan értünk Kőszegre (lehet sötétben az ember másképp érzékeli az idő múlását) és nagy szomorúságunkra semmilyen melegedő, fröccsöző helyet nem találtunk már nyitva hajnali 4 tájban. erre mondta, egy helyi arc, hiszen ez csak egy falu...
mivel még aznap melóztunk, jobbnak láttuk Kőszeg egyetlen taxisát felhívni, hogy mihamarabb ágyba, vagyis inkább a szivacsra jussunk egy jóóóó meleg zuhany után.
köszi Bandesz az élményt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése