2010. július 4.

Bunker 2010 beszámoló

immáron a 9. bunkeron vagyok túl. jövőre lesz a 10. jubiluuum!

rutinos bunkeros lévén a beszerzés, készülődés, bepakolás a lehető legjobban sikeredett. jóóó előre lefoglalt szabad hétvége, mivel a bunker buli az év tutttti fix programja. történhet bármi, nincs elfogadható igazolás a hiányzásra.
időben beszerezett ellátmány: sörök, persze jól behűtve, igényesen választott tömény ital, mer hogy az ember öregedik és igényesebbé válik és már nem elégszik meg a tecsó tengerészitallal. szóval a fincsi tequilához, szépen felcikkezett citrom szeletkék, bedobozolva persze, ahogy azt a "campingozáshoz" illik, meg persze só is. másnapra sok ásványvizecske és sok-sok szendvics a közös reggelihez.
hááát a sátrat ez a 9 év már kissé megviselte, évről évre egyre kevesebb sátorpöcök marad, mostanra mindössze 4 db. nem sok. egyet kölcsön is kellett kérni. de a sátor állt...úgy ahogy...


megérkeztünk időben, kellő jó hangulat, ismerős arcok és persze sok új. mi is vittünk újakat. éééés, ahogy ezt mi emlegetni szoktuk, az újak mindig hánynak... (kipipálva, teljesítve) ez már amolyan hagyomány a mi ki bunker táborunkban. :)  Tozsi, semmi baj, majd talán jövőre! ;)
hamar ráhangolódtunk a hely hangulatához, az idő remek, tiszta égbolt, telihold, csodás panoráma a Balatonra.


remek zene, izzó tábortüzek, csinos plédek, kedves, vidám emberek.

négylábú szőrmók cimborámnak is voltak kutytársai, akikkel vidáman futkosott, játszhatott. persze a frizbee sem hiányozhatott, fontos kellék egy ilyen eseményen.
az este gyorsan elillant, mindig gyorsan vége, de még ott volt a másnap, ami szerves része az egésznek.
jómagam 1-2 óra alvás után nem tudtam nyugton maradni, mivel a bunkertársaim kidőltek így egyedül, azaz Dózzal néztük meg a napfelkeltét, hallgattunk reggeli zúzós zenét, gyűjtöttünk játszópajtásokat egy jó kis reggeli frizbeehez. persze a többieket sem hagytam ám nyugton...hogy a szöszbe lehet ilyenkor aludni? mikor csodásan süt a reggeli napocska, szól a zene, puha a fű... nem is kell ennél több egy kis boldogsághoz!
szóval köbö 4:30-tól 5-10 percenként jelentettem nekik a pontos időt és a hangulatot, hááátha mégis kedvet kapnának egy kis játékhoz! ne haragudjatok Nyuszikáim!




aztán nagy nehezen csak felkellt mindenki. közös reggeli a Szöszi csipős paprikás mackósajtjával, Adrián parizerjével, zsemléivel, a mi maradék bundáskenyérkéinkkel, némi langyos söröcskével.
sátorbontás, szemétszedés, talált tárgyak, sok-sok nevetés, ölelkezés a maradék bunker látogatókkal, bepakolás...hmmm...mintha sokkal több cuccunk lenne...


kocsibaaa beeee és irány a Balaton part, egy jó kis reggeli sütkérezés, pancsolás, hűűűs sörözés.




majd mindezek után egy közös ebéd, ahogy kell, kockás terííííttttőőő, rántott húúúús, sültkrumpliii, káposztasaláta, korsó ser.


jövőre veletek ugyanitt! jubiluuuum!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése