2014. április 13.

mindig kell valami, ami kizökkent...

az elmúlt hetekben beszippantott a mókuskerék. napok teltek egymás után, a maguk megszokott menetében, feszítetten, tempósan, fárasztóan, ágybaesősen, fáradtankelősen. vágytam nagyon valami kizökkentőre, feltöltődős programra, olyanra, ami más, ami nem a megszokott környezetben van, ami kiszakít, ellazít, lefáraszt más módon, mint a mókuskerekes, ennek soha nem lesz vége érzéses. és hála mindig adódik ilyen.
egy hete egy olyan képzésen vehettem részt, ahol nagyszerű, vadidegen emberekkel ismerkedhettem meg és olyan dolgokat csináltunk együtt, ami mindenkinek nagyon sokat adott, új lehetőségeket és új utakat tárt mindenki elé. a háromnapos képzés után legszívesebben három napig aludtam volna, de persze folytatódott a mókuskerék. de a kapott dolgok szépen dolgoznak belül és az elhatározás is megvan, hogy akarom az új kihívásokat.
majd egy újabb mókuskerekes hét után pihenés és takarítás és pakolás és a folyton ismétlődő faszságok helyett újfent kellett valami más. 
Julis barátnőmmel nekivágtunk az erdőnek, hogy lenyomjunk egy teljesítménytúrát. előre elhatároztuk, hogy nem az időre és a teljesítményre hajtunk, hanem az élvezetre, meg, hogy kigyalogoljuk magunkból a sok szart, stresszt, dühöt, fáradtságot. és jelentem a távot lenyomtuk mindketten első napos menzesszel, mosolygósan, kitisztult tüdővel, fáradt lábakkal, fejenként 3-3 roséhosszúval, csúcscsokikkal, visszaúton kövekkel megpakolt hátizsákokkal és egy happy kuuuttyal.

 a mégcsakmostjönajava előtt egy kicsivel

 túratársaim

 a csúcs előtt egy kicsivel

 a csúcson

úton

 egy fa alatt megpihenve, a hegyeket magunk mögött hagyva, rosémámorosan...

a cél előtt egy kicsivel

4 megjegyzés:

  1. mindezt zöld harisnyába? :)) csokker! ja és legközelebb énisénis!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bizám! zöld cicanaciban nyomtam! a zöldbeolvadás érdekében és a kényelmi szempontokat szem előtt tartva :)

      Törlés
  2. Jók a képek, visszavágyom! Folyt.köv. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ügyi voltál! és még a lábfájás sem tántorít el a folytatástól, hős vagy! :)

      Törlés