2016. november 8.

találkozásom vala a műszempillával...

az úgy esett, hogy lehetőségem adódott egy kozmetikus vizsgán modellnek befeküdni. választani lehetett mit szeretnék.
műköröm?... hssssz... nem igazán hiszem, hogy valaki más jobban ki tudná festeni, mint én, bár tartósságát ítélve, az általam használt való igaz, már akár másnap is lepattanhat, mert hát, mosok, főzök, takarítok, mosogatok, gyereket nevelek, cangát ki-be cipelek, kutyát vakargatok és még sorolhatnám... szóval azt nem.
műszempilla?... hsssz... hát elgondolkodtam. a sajátom sem kicsi, és ha még fel is pöndörítem, akkor meg még nagyobb, de való igaz, hogy láttam már igazán tetszetős, szép példányokat, amik naaagyon természetesen néztek ki. hát legyen, egye penész, kipróbálom.
már amikor befeküdtem a leányzó kezei alá, éreztem hogy bajok lesznek. nem kicsit hisztizett a nőszemély, hogy ez nem igazság, másoknak sokkal egyszerűbb feladatot adtak, és hogy ő ezt annyira nem is tudja és hogy ez milyen sokáig tart. naa, fasza gondoltam. közben persze már le is ragasztotta a szememet, ki sem tudtam nyitni. gondoltam, akkor nincs mese, csukott szemmel kell megnyugtatnom és rávennem, hogy hagyja abba a hisztit.
mondtam neki, figyelj! ez most egy vizsga. nincs választásod, ha át akarsz menni, meg kell csinálnod. tök mindegy meddig tart, akkor is.
és akkor még próbálkozott, hogy komolyan mind a kettő szemre meg kell csinálnia?!
itt kezdtem én is kétségbe esni, szóval inkább folytattam a nyugtatást.
akkor most tényleg nyugodj meg. a következő a helyzet. nekem este randim lesz, ahol szép akarok lenni, véletlenül sem szeretnék fél szemnyi szempillával megjelenni. szóval, most felejtse el, hogy mi a szösz van és álljon neki, és csinálja meg. 
és aztán elkezdtünk beszélgetni a randiról, meg a pasikról, és éreztem, hogy megnyugszik. ő is mesélt én is meséltem, miközben készültek a pilláim.
kértem, hogy ne legyek természetellenesnek tűnő és nem kell, hogy dús és a lábam elé is árnyékot vető pillákat raknia, csak legyek csábos és szép.
nem tudom, mennyi idő telt el, mire elkészültem, de elkészültem, és bazira el is fáradtam.
a látványt tetszett, és valóban nem volt feltűnő. kikérdeztem mit lehet és mit nem lehet ezekkel a bizbaszokkal csinálni, mert, hogy sejtettem, hogy nem lehet akármit.
el is kezdte sorolni: dörzsölni, párnába fúrni, kifesteni, olajos szemfestéklemosóval lemosni tilos.
első nap kerüljem a gőzt, főzést, hagymapucolást, szoláriumozást és egyéb hőhatásokat és könnyezést előidéző aktivitásokat. és mindenféle mechanikus hatást.
na, jól van, remek.
mindezek tudatában vágtam neki az estének, holott tudtam, hogy a randim főzös randi lesz. és bár nem tartozik a kedvenc aktivitásaim közzé a főzés, de ha más csinálja szívesen segítek.  így volt ez most is. persze megkaptam, hogy pucoljak hagymát... na, fasza. bár előkerült egy késes daraboló, aminek fedele is volt, szóval a könnyezést, elmaradt. bár kifejezetten szeretek hagymapucolás közben sírni, mer'hogy olyankor lehet, rá lehet fogi a hagymára. de randira nem azért megy az ember, hogy sírjon. 
majd amikor már rotyogott a néger féle brazil rákpörkölt, nehezen álltam meg, hogy ne hajoljak a tál fölé és kevergessem meg párszor, naná, hogy a gőz főlé...
majd a pöri egyik hozzávalója volt a sütőben megsütött sütőtök is, amit naná, hogy én néztem meg először a sütőben és naná, hogy szembe csapott a sütőből kicsapó gőz... naná.
aztán persze az este folyamán a nevetés is sokszor torkollott sírásig nevetésbe, szóval a könnyeket is kapott az a fránya pilla, naná.
a dörzsölést igyekeztem elkerülni, de más mechanikus hatást kérem, hogy a szöszben lehet elkerülni egy randin? akarva akaratlanul csók közben is megesik, hogy a pillák a másik arcához érnek, sőőőt dörzsölődnek és akkor a pikáns részekig nem is megyek el, mert az aztán már túl intim lenne...
az alvásról meg aztán nem is beszélve. alvás közben ugyanis nehezen tudom magam kontrollálni, hogy nem fekszem hasra, sőt mi több, nem nyomom a fejem a párnába.
ébredés után meg aztán pláne, ásítás, ébredezés, szemdörzsölés, jah nem, azt nem szabad... a tükör előtt próbáltam valami fejet varázsolni magamnak, vagyis a pilláimnak, merthogy igencsak összekuszálódtak, belegabalyodtak mindenféle szöszök a plédből, hajszálak... és a mosást is csak módjával, jutottak eszembe a leányzó szavai...
arról nem is beszélve, hogy a szemem előtt folyton látok egy csillogást, mintha kis csillámok lennének, pedig csak a pilláim és emiatt mindig piszkálom is, mert olyan érzés, mintha vizes lenne.
egyetlen előnyt tudok csak felmutatni, az pedig az, hogy reggelente nem kell sminkelni, mert nem szükséges. bár én kifejezetten szerettem a reggeli rohanásban a szemfestést és a pilláim kunkorítását.
ugyan a műpillákhoz is kipróbáltam a szemem kihúzást, de a lemosás nem ment könnyen, mert a vattakorong folyton beleragadt a pillámba... szóval most ezt is hanyagolom.
vagyis a lényeg a lényeg, ezt nem nekem találták ki. amíg még megvannak, megtartom őket, de bevallom már alig várom, hogy lehulljon mind. nem is értem, hogy van ehhez türelme a nőknek. fésülgetni, igazítgatni, meg gondolom egy idő után ezeket újra kell rakatni, vagy tölteni, hogy szakszerűen fejezzem ki magam. te jó ég, ez iszonyat sok idő, meg kötöttség, meg pénz, mert mint megtudtam nem olcsó mulatság. ezt azt hiszem nem nekem találták ki... jók nekem a sajátjaim. remélem nem hullanak ki, miután elhullajtom városszerte a műket.
szóval így vala első találkozásom a műpillákkal, gőzzel, könnyel, randival...

4 megjegyzés:

 1. az van... hogy elkeserítelek. Nekem is volt, és fél év kellett, hogy a sajátom helyre jöjjön, annyira meghúzgodja az eredetik tövét... :( És a széléről fog elkezdeni hullani,mert ott érintkezel a párnával...

  De persze szép...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ajjj, ettől féltem! már most kenegetem ricinus olajjal... remélem azért marad pár pillám :(

   Törlés
 2. ...még egy bejegyzést is szenteltél neki.Amúgy, Te tar kopaszon és mindenféle kencefice nélkül is szépség volnál! no worry.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ... igen szenteltem neki egy bejegyzést is. :)
   a tar kopaszt, azért nem próbálom ki ;)

   Törlés