2015. december 15.

mellesleg

idén még nem is írtam a melleimről, vagyis inkább a hozzájuk megfelelő melltartó megtalálásáról. na, merthogy ez még mindig gondot jelent. de ma rájöttem, hogy ez nem is csak rajtam múlik, hanem inkább azon, hogy a megfelelő ember dolgozik-e a megfelelő boltban. jelen esetben a fehérnemű boltban. találkoztam én már izzadságszagúval, melltartóhoz nem értővel, kedvetlennel, csak a drágát mutatóval, de legfőképpen olyannal, aki figyelmen kívül hagyta a megadott paramétereket, amikkel előálltam.
ma újra kedvet és elszántságot éreztem, hogy újra megpróbáljam megtalálni a tökéleteset.  a városban cirkálva, megláttam az ezer éve ott lévő fehérnemű boltot, és gondoltam, na fene, ide én most bemegyek és megpróbálom a lehetetlent.
az eladó nagyon kedves volt. egyből a lényegre tértem, és már soroltam is a paramétereket:
számok és betűk sokaságát, amire egyből rávágta, hogy neeem, az lehetetlen, akkora nem lehet... de, de bíz ekkora... mindjárt meg is mutatom... és erre egy jót kacagtunk mind a ketten. azt hiszem ezzel meg is volt az egymásra hangolódás. (így kell ezt csinálni, Ivi)
aztán kezdtem az utóbbi évek legmegosztóbb paraméterével, hogy jajj... csak szivacsos betét ne legyen benne. mert, hogy ha már ilyen szépek, akkor melltartóban is olyan legyen és ne másmilyen szivaccsal felpumpált, átalakított formájú... és itt jön a meglepő reakció, mégpedig, hogy nem volt reakció. bár bevallotta, kevés az olyan vásárló, aki ilyet keres, és nincs is megtöltve vele egy polc sem, de létezik és nem lehetetlen kérés. bár jelenleg nem tud egyet sem mutatni, de nézzem meg ezt és ezt... és szépen végigtapogattunk sok-sok melltartót, amikben kicsi, alig érezhető és durván felpumpált, majdnem egy mellnyi szivacs volt.
és akkor a végére még kiegészítettem az előző paramétereket, hogy ja, és olyan legyen, amin a pántok össze-vissza, mindenhogyan, a ruha kivágásához variálhatóak.
és akkor előállt az általa javasolt darabokkal. és nem egy volt, vagy egy sem. hanem több. és ráadásnak még egy igazán szexi darabot is megmutatott, de abban kétszer akkorák voltak az egyébként sem kis melleim. ez utóbbit elvetettem. 
és lám-lám a kitartó tapogatásnak, szivacsokkal való ismerkedésnek meg is lett az eredménye. bár nem szivacs nélküli, de a kedves hozzáállásnak, nem tolakodó dicsérgetésnek, pántok helyes használatához adott instrukcióknak (mit, honnan, hova tekerjek és fűzzek) köszönhetően megtaláltam a keresett darabot. nem egy szolid darab, de mégsem túl hivalkodó, de kívánatosan kiemeli pont ott, ahol kell, azt, amit.
mivel a kívánt színben pont nem volt a méretemben, ez sem jelentett problémát. felírta az adataimat és megígérte, még a hétvége előtt jelentkezik. búcsúzóul még megjegyezte, hogy az elsőnek próbált szexi darab tényleg nagyon jól állt.
csajok, lányok, asszonyok! ajánlom figyelmetekbe a tóth fotó melletti fehérnemű boltot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése