2015. február 26.

a mágikus henger használata köztelező! ha már egyszer van...

az elmúlt 4-5 évben azt hittem, hogy keményen kimaradtam a vilááág nagy párválasztó, nőket és férfiakat egyaránt megbolondító, őrült, játszmázós, vajonfelhívemég, mitgondolhat, szerintedbejövökneki, ésakkormosthogyantovább... mizériából. és ha nem is agyaltam folyton ezeken a faszságokon, de persze gondoltam rá, hogy azért csak csak jó lenne basszus egy pasi.
de most, hogy valami már tényleg kezd kinyílni bennem (és nem csak a bicska a zsebemben) és némi nemű érdeklődést kezdek mutatni a másik nem iránt, rá kell jöjjek, hogy jobb volt nekem csendes magányomban. nem zavart senki, nem volt bonyodalom, csak azt engedtem be a világunkba, akit én akartam, ha olyanom volt, ki sem mentem a lakásból, még ha nem is volt a társadalmilag elfogadott, megszokott és a fejlődés szempontjából is a legnépszerűbb formában kerek a családunk, nekünk az mégis csak kerek volt.
azt kell mondjam az eltelt évek alatt mit sem változott ez az egész katymasz. a pasik továbbra is töketlenek, hisztisek (tisztelet a kivételnek, mert azért tudom, látom, vannak még tisztességes példányok is a férfi nemből) és harapófogóval sem lehet belőlük kihúzni a dolgokat. az meg, hogy megadják azt, amire szüksége van a nőnek, még akkor sem tudják, amikor az ember lánya világosan fogalmaz, kizárva minden faxnit, félreértést és már majd hogy nem fényképes használati útmutatót is ad, ha már a szó nem lenne érthető. (ahogy az elmúlt héten egy üzemlátogatáson tapasztaltam, a szöveges kérések és utasítások, mindenhol képekkel is alá voltak támasztva. biztosamituti.) "a mágikus henger használata kötelező!"
szóval uraim, szedjétek össze magatokat és használjátok a mágikus hengereteket, arra, amire kell!

2 megjegyzés:

  1. mindemellett összeségében
    egyedül lenni nehéz, de jó
    ellenben nem normális.
    a "paplan alatti epedést" vagy a "szív sóvárgó jaját"
    huzamos ideig fenntartani, nem egészséges.
    és a Léc, a magasra tett?
    és a Tavasz, a kibontakozó a pár-táncra csalogató?
    mi az Èlet ha nem ez?!
    /Barna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen tudom, ez az Élet! és ha néha visszakozok is, de mégis akarom, és tudom, hogy sok feladat, sok tett, kompromisszum és elfogadás útján de elérhető a cél...

      Törlés