2014. június 16.

rémálom a miutcánkban

utcai rovatom folytatódik, mert, hogy itt mindig történnek váratlanabbnál váratlanabb helyzetek.
a rémmel már világosban is összefutottam párszor, ő már szinte ismerősnek számít, vele kapcsolatban úgy tűnik kiveséztem a dolgokat. a mai sztori nem róla fog szólni.
aránylag későn, majdnem éjfélkor indultunk útnak a szokásos körünkre ebemmel. az utca csendes volt, kihalt és jobbára már az ablakok is elsötétültek. az utcán egy-két vadászó macska és mi voltunk, de csak egy darabig. ugyanis észrevettem, hogy az utca túloldalán parkoló autók alatt valami követ minket. sejtettem, hogy macska nem lehet, hülye lenne egy kutyát követni, gondoltam ez csak nyest lesz, az meg ránk ártalmatlan, max a kocsinak tud ártani. ahaa, persze. a kis dög egy idő után, ahogy követett minket elkezdett furcsa ugatónak tűnő hangokat kiadni, majd hirtelen átfutott előttünk és berohant a kapu alatt a ház udvarára. gondoltam ennyi, de ahogy közelebb értünk a kapuhoz, az a kis dög kiugrott elénk egy őrült nagy visítással és két lábra állva vicsorgott ránk. beszartam, mondanom sem kell, az ebem, meg egyből beugrott farkát behúzva a hátam mögé. dobbantottam és mérgesen rákiáltottam, de ezekkel csak továbbhergeltem a kis szarházit. nem tudom milyen sebeket okozhatott volna bennem és ebemben egy ilyen állat, de elképzeltem magunkat, ahogy átharapott torokkal vérbe fagyva fekszünk a járdán, jobbnak láttam a megfutamodást és a séta lerövidítését, mint a bizonytalan kimenetelű összecsapást. 
ma este igyekszem korábban elintézni az esti kört, mert könnyen lehet, hogy összeverbuvál a kis dög egy csapat nyestet a további megfélemlítésünkre.
mik vannak?!

4 megjegyzés:

  1. Teljesen bizonyos, hogy kegyetlen módon kicsinált volna benneteket, :D

    VálaszTörlés
  2. Még jó hogy megúsztátok a kalandot :) Szerintem vigyetek egy puskát és lőjétek le

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hááát puskánk az nincs... de ma megúsztuk, nem futottunk össze a kis döggel :)

      Törlés