2012. szeptember 8.

ló kell neked

ami majd meghozza a szerelmet. javasolta kedves mindenhez értő barátom. a lakásban a megfelelő helyre elhelyezve a feng shui meg a kínaiak szerint. és akkor majd meglásd, megjön a szerelem. lovon gondolom...
neki megjött, oszt boldog is, meg minden. hmmm... jóvan, végül is mé' ne. ha csak egy ló kell, akkor szerzek bazzeg, azon ne múljon. nem is nagyon tudtam honnan szerezzek. na, de még jó, hogy vannak a kínai boltok, ott aztán minden van, a szartól a repülőig. naná, hogy ló is volt. persze iszonyat giccses. egy daliás, ágaskodó kicsi lovat választottam, remélve, hogy majd alig látszik, meg gondoltam majd lefestem, hogy valahogy illeszkedjen a miliőmbe... neki is álltam a festésnek, naná, hogy strandkorlátkékre és akkor látom, hogy hiányzik a ló egyik lába. banyek, ilyen az én szerencsém. nemhogy fehér lovon nem jön majd, de még sánta is lesz a lovasom. szép kis jövőkép.

2 megjegyzés:

  1. nem baj, ha a ló sánta, a herceg legyen rendben, aki rajta ül. de a sánta lóval sincs semmi baj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. naná, hogy nem baj. a macskáknál is azt mondják, hogy az igazán jó kandúr fél szemére vak, egyik lábára meg sánta. asszem ez értelmezhető a hercegekre és lovukra is. :)

      Törlés