2011. április 28.

gasztroszex

gasztroklub új taggal...
részemről a pálinka továbbra is kimarad... sajna, de az illatát legalább most már sokkal jobban értékelem, mint azelőtt. egy pohár sörike, aztán marad a szörpike.
viszont az este meglepetése egy remek film Mindent az orgazmusról.

a szitu vicces, két szexre éhes nőként ülünk a kanapén, látogatóm egy remek könyvet talált a polcomon (Agyszex) miközben kiválasztottuk a filmet, amit ma a palacsinta mellé elfogyasztunk. könnyed, franciás, szokásos hétköznapi szitukat és helyzeteket mutat be, amivel asszem már mindannyian találkoztunk és magunkra ismerhetünk. amikor őszintének kéne lennünk, akkor már csak azért se... és persze balul sül el a dolog, amikor meg őszinték vagyunk, akkor meg szintén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. hát mi akkor a megoldás? elhallgatni, tettetni... és ezt persze messze nem csak az orgazmusra értem... mint minden, ez is csak gyakorlás, kitartás és próbálkozás... miért futamodunk meg, amikor egy problémával vagy gázos szituval találjuk magunkat szembe? hiszen olyan helyzet még nem volt, amire ne lett volna megoldás.
hagyjuk elfolyni azokat a dolgokat, amik teherként vannak a vállunkon? ...vagy próbáljuk ki a mézgyűjtő méhecskét?... ki-ki ahogy gondolja...


2 megjegyzés: