2010. február 17.

én vs. társaság

majdnem három vidám, kacagós napot töltöttem magammal egyetlen könnycsepp nélkül, na jóó, volt egy, max. kettő, de az is csak valami hülye szerelemes filmen való véletlen meghatódásomban (és nem látta senki, még  a négylábú kisbarátom sem vette észre és jött oda, hogy sós könnyeimet lenyalja az orcámról...ezt megbocsátom magamnak. na szóval most már vágyom a társasági életre. túúúdom szerda van és mindenki dolgozik, és hideg is van...de akkor is!
reggel galambok ébresztettek, akik a kéményemre ülve turbékoltak...még ők is párban vannak, van társaságuk. melóhelyen egy nagy csapat cinege és veréb és egyéb más madarantyú (had ne teccelegjek ornitológusi mivoltommal) egész nap csicseregtek, csiviteltek, gondolom sok fontos dolgot megvitattak ők sokan, a netem rohadék lassú volt, ezt megunva kimentem a hóra és hagytam, hogy az arcomba tűzzön a nap...és csak úgy tűzött, tűzött.
hahó klubcimbik, barátaim és akik vágynak a társaságomra!!!! csináljunk máááááá valamit!
bort akarok inni (persze csak miután sétáltam egy nagyot szőrős élettársammal) és filmet nézni és veletek együtt kacagni Bill Murray-n vagy bármi máson...

4 megjegyzés:

  1. The Darjeeling Limited
    :)

    VálaszTörlés
  2. De hát Bill Murray-t tavaly mellbelőtte Jesse Eisenberg.

    VálaszTörlés
  3. The Darjeeling Limited az eddigi legjobb film a klub története óta, szerintem. BM (nem Bob Marley) is megmutatta magát, a maga sajátságos mivoltában, és most még az se zavart, hogy megint csak epizódszereplő volt. Szerda, vörösbor, 2+2+4láb, diákcsemege és BM. Hentaii kisasszony, minden vágyad így teljesüljön!

    VálaszTörlés
  4. A partykukit kihagytad... ;)
    De egyébként tökkkéletes!

    VálaszTörlés