2016. október 4.

napi gúz

úgy esett, hogy nem felejtettem el, hogy vasárnap szavazni kéne menni, (miután eszméltem, hogy a szombaton szombat van és nem vasárnap)... mivel a vasárnapi húsleves főzéshez és rh panírozáshoz (ahogy ezt egy normális család tenné) egyáltalán se kedvem, se hangulatom nem lévén, meg egyébként sem szoktam,  jó mókának tűnt, a gyerekemmel átsétálunk az oviba, ahova egyébként járunk, és kinyilvánítjuk a véleményünket a kérdést illetően. felöltöztünk, ahogy nem normálisékhoz ez illik. anyukám ha látott volna, biztos megjegyezte volna... hogy hátnahát... de a vasárnap, az vasárnap, hülye kérdésre nem válaszolunk, pont ippen pont megfelelő volt a puncis pólóm és a lógós farmerom az alkalomhoz, megspékelve a szokásos borzos fejekkel és a folyton kommentáló és kérdező gyerekkel. aki persze nagyon be volt sózva és nem értette, hogy miért nem megyünk fel a csoportjába és miért kell bemenni az elfüggönyözött próbafülkébe. majd hangosan meg is kérdezte, amikor a kérdést a biztonság kedvéért elolvastam és értelmeztem, majd tollat ragadtam:
- anyaaa! mit színezel?
majd a borítékolást követően, cuki gyerekként a szavazást felügyelő bizottság jó kedvre derítése érdekében vállalta, hogy bedobja a nagy dobozba a borítékot.
na, letudva.
majd késő délután egy baráti látogatáson lelkesen újságolta, hogy anya délelőtt lerajzolta magát az oviban a próbafülkében...

1 megjegyzés: