2011. február 11.

aprócska álmaim

annyira aprók, hogy ha leírnám se látszanának ezen a felületen.
na, jó ez egy kicsit túlzás, de tényleg.
szeretnék túl lenni ezen a téli nyavajás időszakon, szeretném ha rendeződnének a dolgaim, a barátaim is rendben lennének, mindenki megtalálná a számításait, békéjét, boldogságát.
aztán nyilván rám is rámkerül a sor.
fura dolgok történnek velem amiben jó lenne, ha nem lennék egyedül... ez egy nagyon aprócska álmom... de nem túl jók az ezzel kapcsolatos megérzéseim... na, de volt már ilyen mással is, és valahogy csak megoldotta.
sok dologban más az elképzelésem, mint az átlagos embereknek... nem vágyom esküvőre, asszem sose vágytam. az élet furcsa szituja, hogy ezzel ellentétben még esküvőket is szervezek... de magamat nem tudom elképzelni egy ilyen szituban, gyerekkoromban sem voltak olyan álmaim, hogy majd egyszer fehér ruhában, mellettem a szeretett lovaggal... és úgy tűnik, nem is lesz.
a család, mint olyan az egy tök jó intézmény... és vágyom is rá. gyerekként nem tudom milyennek képzeltem, nem jutottak eszembe erre vonatkozó emlékmorzsák.
de nem tudom, hogy nekem valaha lesz e ilyenem, ami őszinte, kerek és egész, biztonságot és otthont adó, életreszóló és együtt megörregedő, gyermekeket majd unokákat nevelő.
nem tudom... azt hiszem másképp fog alakulni. de azért megmarad aprócska álomnak.

2 megjegyzés:

  1. Kicsit több +
    !!!
    :D
    Salvador Dalí után szabadon: Nagyon jó dolgom van a világban. Reggel felkelek, és azt tehetem, amit a legjobban szeretek, Salvador Dalí lehetek
    :)

    VálaszTörlés
  2. Ivy! Ne add fel az álmaidat, akármilyen kicsik is!
    Soha nem tudhatod mit hoz a holnap....sok sok apró álom teljesült már, akkor amikor nagyon is reménytelennek tűnt!

    VálaszTörlés