2012. október 29.

végig a sárga úton...

kényeztetem magam és élvezem vagy megpróbálom élvezni azt, amit ad az élet nap mint nap, attól függetlenül, hogy legbelül mire is vágyom... mert, ha csak azután ácsingóznék, csak az töltené be a gondolataimat előbb vagy utóbb begolyóznék. szóval figyelem a jeleket és nem agyalok, csak érzek... és bevált (már sokszor, csak valahogy mindig letérek a sárga útról). aprókat lépek, kicsiből építkezek.
vágytam az olvasásra, mert az jó, kiszakít a valóságból, kitágítja a tereket... hát szartam arra magasról, hogy az utóbbi hetekben annyi kiadásom volt, hogy jobb nem is gondolni rá és vettem  magamnak egy könyvet, egy vadi újat, jó illatút, ami szembejött velem (kettő is volt, de mondom, kis lépésekben haladok... ott lesz az legközelebb is...).
uuuuuuuuuutálok a konyhában lenni, de a gyerekem ebédje miatt a délelőtt mindig a lakáshoz köt... de ma fittyet hánytam rá és a hideg és a hó ellenére fogtam a gyerekem és iszkiri... igen jó volt... térdig levélben jártunk és játszottunk a látható leheletünkkel, no meg kaptunk időpontot téligumi cserére meg a lökhárítóm újrafestésére. kellemeset a hasznossal.
a fittivit is jó lenne már újra látni, főleg érezni, de ez túl komoly logisztikát igényelne, szóval itthon kicsiben, egyedül gyúrok vazzeg... youtube-ról... (tudom mokás, de ez van), de talán nem dőlök majd ki az első szervánál, ha végre eljutok röpizni.
és a majd' minden esti boromat sem hagyom ki. ha már csak egy poharat hagyott a gyerekem, nehogy már porosodjon... igyekszem a nemhozzáértő, de ráérző választásokkal jó borokat csempészni az estéimbe.
vagy ott vannak a jókor kapott képeslapok, szívből jövő üzenetek, amik találkoznak az éppen megszületett elhatározásokkal...
vagy a jókor bekapcsolt rádió és a zene, ami helyrebillenti a dolgokat odabent...


2 megjegyzés: